Waar staat Active Lifestyle Club Zundert voor

Active Lifestyle Club Zundert is opgericht door Maartje Havermans.

Wie ben ik, wat doe ik en waarom doe ik dit?

Ik ben Maartje en ik wil jou graag helpen naar de beste versie van jezelf! Ik vind het leuk om mensen te motiveren en inspireren. Dit had je misschien al gezien op mijn instagram @mardyy_ . Mijn passie voor een gezonde & fitte levensstijl is ontstaan doordat ikzelf 6 jaar geleden 25kg ben afgevallen. 3 jaar geleden heb ik mijn diploma voor gewichtsconsulente behaald. 1 jaar geleden heb ik daar sportvoeding aan toegevoegd.
In die tijd kwam ik ook in aanraking met de Active Lifestyle Club in Bergen op Zoom. Hier heb ik veel ervaring opgedaan als coach en nu is het perfecte moment voor de volgende stap: mijn eigen club.

Mijn doel is om jou kennis bij te brengen over voeding. Ik wil er voor je zijn als je bent vastgelopen in de zoektocht naar je ideale gewicht. Samen op weg naar de beste versie van jezelf!

Wij werken volgens wat ons het ideale concept is: Voeding, Beweging en Coaching. Dit doen we door een 10% aanvullende herbalife voeding, dit is een gezond ontbijt. Afhankelijk van je doelen zal je coach daarnaast een persoonlijk voedingsschema opstellen. Wij gaan uit van de 80/20 methode 80% van je resultaat is afhankelijk van je voeding en 20% van beweging. Omdat gezonde voeding vaak duurder is dan kant en klaar maaltijden bieden wij de beweging GRATIS aan doormiddel van bootcamps. Naast de voeding en beweging zul je merken dat het fijn is om begeleid te worden door een coach. Voor informatie maar ook als stok achter de deur. Wij bieden geen dieet aan maar een lifestyle change.

Het leuke van het Active Lifestyle Club concept is dat wij jou de kans bieden om ook coach te worden binnen ons team. Hiervoor bieden wij een interne opleiding. Mocht je interesse hebben om de opleiding tot coach te gaan volgen dan ben je van harte uitgenodigd op de eerst volgende informatie avond.

Dan gaan we echt in alle opzichten samen op weg naar je de beste versie van jezelf!